Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A legjobb romantikus vígjátékok

 Utálod a romantikus filmeket?? Amint meghallod hogy amerikai vagy romantikus vagy vígjáték, elfog a hányinger? Ideje ezen változtatni, ugyanis néha jól esik egy kis bugyuta, kiszámítható, egyszerű film, ahol nincs minden túlkomplikálva, és amitől garantáltan jobb kedved lesz. 

 

P.S. I love you 

ps_i_love_you_166064b.jpg

 

SZEREPLŐK: 
Hilary Swank (Holly)
Gerard Butler (Gerry Kennedy)
Lisa Kudrow (Denise)
Gina Gershon (Sharon McCarthy)
Harry Connick Jr. (Daniel)
Kathy Bates (Elizabeth)
Jeffrey Dean Morgan (William)
James Marsters (John McCarthy)

Holly boldog házasságban él Gerryvel. Amikor azonban a férje betegségben meghal, összeomlik, és nem akar tovább élni. Ám Gerry gondolt erre, a halála előtt számos levelet írt a nejének, melyek segítségével talán úrra lehet fájdalmán, és újra megtalálhatja önmagát. Az első Holly harmincadik születésnapján érkezik. A hangos levélben Gerry arra kéri, mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját. Az elkövetkező hetekben, hónapokban újabb és újabb üzenetek jönnek a régi kedvestől, újabb és újabb kalandra buzdítva Hollyt.

 Hozzávalók: pár csomag zsepi.

FIGYELEM: Csak erős idegzetűeknek, és este ajánlatos nézni, amikor már nem baj, ha vörösre sírod a szemeidet. Iszonyúú romantikus film! 

 

Minden kút Rómába vezet
minden-kut....jpg

 

Josh Duhamel (Nick)
Kristen Bell (Beth)
Will Arnett (Antonio)
Jon Heder (Lance)
Geoffrey Cantor (Dr. Moscowitz)
Dax Shepard (Gale)
Anjelica Huston (Celeste)
Alexis Dziena (Joan)
Danny DeVito (Al Russo)

Az ambiciózus Beth kurátorként dolgozik a New York-i Guggenheim Múzeumban. A fiatal nő épp rossz passzban van: kiábrándult a szerelemből, nemrég szakított a barátjával. Kikapcsolódásként Rómába utazik, a húga esküvőjére. Találkozik egy jóvágású pasival, ám kiderül, hogy foglalt. Az elkeseredett Beth a szökőkútban hűti le magát, majd - vesztére - kiszed néhány pénzdarabot. A szerelem kútjából kiszedett érmék tulajdonosai ugyanis a nyomába szegődnek, a szerelmükkel ostromolják. Van közöttük kolbászgyáros, bűvész, festő, és még egy riporter is.

 

Levelek Júliának

 

julial.jpg

 

Amanda Seyfried (Sophie)
Vanessa Redgrave (Claire Wyman)
Gael Garciia Bernal (Victor)
Christopher Egan (Charlie Wyman)
Franco Nero (Lorenzo Bartolini)
Lidia Biondi (Donatella)
Marcia DeBonis (Lorraine)
 

Sophie (Amanda Seyfried), egy fiatal amerikai nő Veronába utazik, a hős szerelmes Rómeó és Júlia egykori otthonába. Megérkezését követően nem sokkal csatlakozik egy csapat önkénteshez, akik azokat a leveleket válaszolják meg, amiket a tanácstalan szerelmesek Júliának cimezve iirtak. Amikor Sophie válaszol egy 1957-es keltezésű levélre, és arra buzdiitja az iiróját (Vanessa Redgrave), hogy utazzon el Olaszországba és keresse meg régóta eltűnt szerelmét, események sorozatát olyan indiitjas rel, amely végül mindkettejük számára elhozza a szerelmet - habár nem úgy, ahogy elképzelték.

Megjegyzés: Lehet, hogy már sok bőrt lenyúztak Olaszországról, de ezt a filmet akkor is érdemes megnézni, egyrészt, mert lélegzetelálliitó a táj, másrészt maga a sztori és nagyon édes :)

 

Görögbe fogadva

 

gorogbe-fogadva.jpg

 

Nia Vardalos (Georgia)
Alexis Georquoulis (Poupi)
Richard Dreyfuss (Irv)

Ősei földjére utazik Georgia, a görög szrmazású amerikai idegenvezető. Legnagyobb bosszúságára azonban csoportjának tagjait nem nagyon édekli a mediterrán ország történelme és gazdag kultúrája, leginkább a tengerparton süttetik a hasukat. Egyikük, Irv szerint nem kellene mindezt a lekre vennie, azt tanácsolja neki, hogy próblja ő is élvezni az életet, talán még a szerelmet is megtalálja. Meglepetésére erre nem is kell nagyon várnia. Georgia ugyanis egyre vonzóbbnak találja Poupit, a turistabusz csak görögül beszélő, kezdetben ellenszenves sofőrjét.


Férjhez mész, mert azt mondtam

 

ferjhez-mesz--mert-azt-mondtam.jpg

 

Diane Keaton (Daphne)
Mandy Moore (Milly)
Lauren Graham (Maggie)
Piper Perabo (Mae)
Gabriel Macht (Johnny)
Stephen Collins (Joe)
Tom Everett Scott (Jason)

Daphne Wilder három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérei közül. Mae szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly pedig légypapiirként vonzza magához a férfiakat. Daphne tudja ezt és ezért elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyermekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amiket ő is elkövetett annak idején. Össze akarja hozni lányát a tökéletes férfivel, úgyhogy a lány tudtán kiivül felad egy hirdetést Milly nevében egy netes társkereső oldalon. Ám nem minden úgy alakul, ahogy azt Daphne eltervezte...

 

Szerelem kölcsönbe

 

szerelem-kolcsonbe-213x300.jpg

 

Kate Hudson (Darcy)
Ginnifer Goodwin (Rachel)
Colin Egglesfield (Dex)
John Krasinski (Ethan)
Steve Howey (Marcus)
Ashley Williams (Claire)
Peyton List (fiatal Darcy)
Jill Eikenberry (Bridget Thaler)

Rachel (Ginnifer Goodwin) tehetséges ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli, amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy (Kate Hudson) előszeretettel emlékezteti. De a 30. szülinapi buliját követően Rachel, a javiithatatlan jókislány váratlanul Dex (Colin Egglesfield) karjaiban köt ki, akibe a jogi egyetem óta szerelmes, és aki történetesen Darcy vőlegénye. A Darcy esküvőjét megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát; döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.

 

A csajok háborúja

 

a-csajok-haboruja.jpg

 

Kristen Johnston (Deb)
Kate Hudson (Liv)
Bryan Greenberg (Nate)
Anne Hathaway (Emma)
Candice Bergen (Marion St. Claire)
Chris Pratt (Fletcher)
Casey Wilson (Stacy Kindred)

Emma és Liv gyerekkoruk óta barátnők. Egy rugóra jár az agyuk, nincs titkuk egymás előtt. Az esküvőről is ugyanazt gondolják: a legjobb időpont erre a június, a egideálisabb helysziin pedig a Plaza Hotel. Arra azért ők sem számiitottak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helysziinre sikerül szervezniük mindent. A kiinos baki persze betesz a barátságnak, ettől kezdve fújnak egymásra. Mit fújnak, háborúznak! Semmitől sem riadnak vissza, hogy eltntoriitsák a szándékától a másikat. Nem adnak és nem kérnek kegyelmet. Mindent bevetnek, hogy tönkretegyék a volt barátnő nagy napját.

 

 Négyen egy gatyában

 

 

negyen-egy-gatyaban--7874.jpg

 

 

Blake Lively (Bridget)
Amber Tamblyn (Tibby)
Alexis Bledel (Lena)
America Ferrera (Carmen)
Nancy Travis (Lydia Rodman)
Jenna Boyd (Bailey)
Bradley Whitford (Al)
Rachel Ticotin (Carmen édesanyja)
Michael Rady (Kostas)

A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat. Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul.

 

Holiday

 

holiday--l-.jpg

 

Cameron Diaz (Amanda)
Kate winslet (Iris)
Jude Law (Graham)
Jack Balck (Miles)
Eli Wallach (Arthur Abbott)
Rufus Sewell (Jasper)
Edward Burns (Ethan)

Két fiatal nő, két összetört sziiv. Iris reménytelenül szerelmes kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört sziivű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsiirják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik a megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitaláljk, hogy otthont cserélnek. A pasimentes vakáció nem a tervek szerint alakul.

Figyelem! Csak hidegebb napokra, mert télen játszódik.

 

Nászfrász

 

naszfrasz.jpg

 

Robin Williams (Frank tiszteletes)
Mandy Moore (Sadie Jones)
John Krasinski (Ben Murphy)
Christine Taylor (Lindsey Jones)
DeRay Davis (Joel)
Eric Christian Olsen (Carlisle)
Josh Flitter (Kórusfiú)
Peter Strauss (Mr. Jones)

Frank tiszteletes sajátos nézeteket vall a válásról. Szerinte a válások legfőbb oka a házasság. Ha kevesebb lenne a nász, kevesebb lenne a válás is. Ennek érdekében még az esküvő előtt igyekszik összeugrasztani a párokat, a jegyesek oktatása nála felér egy katonai kiképzéssel. Olyan feladatok várnak a résztvevőkre, mint bekötött szemmel való száguldozás Chicago belvárosában, két nyáladzó, bömbölő robotbabáról való gondoskodás, sőt szerepel benne a szexről való lemondás is. És ez csak iizeliitő mindabból, amire Frank tiszteletes kötelezi a házasulandókat a "igen" kimondása előtt.

 

Nász-ajánlat

 

naszajanlat.bmp

 

Sandra Bullock (Margaret Tate)
Ryan Reynolds (Andrew Paxton)
Craig T. Nelson (Joe Paxton)
Mary Steenburgen (Grace Paxton)
Betty White (Annie)
Denis O'Hare (Mr. Gilbertson)
Malin Akerman (Gertrude)

A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet. A nő azt álliitja, hogy házasodni készül, iigy nem küldhetik vissza a hazájába. A gond, hogy a vőlegénye, a gyanútlan asszisztense mit sem tud erről. Szerencsére Andrew, akit évek óta gyötört a munkahelyén, bizonyos feltételek mellett hajlandó belemenni a játékba. Erre azért van szükség, mert a hivatal embereit sem ejtették a fejük lágyára:bizonyságot akarnak. Nincs mit tenni, a páros a vőlegény családjához utazik Alaszkába. Az események nem egészen az elképzeléseik szerint alakulnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Uxeru41

(Biber86, 2019.01.30 19:52)

http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-ivermectina-via-internet http://www.prds66.fr/profiles/blogs/buy-cefdinir-cheap-how-can-i-buy-omnicef-in-approved-medstore http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-calcitriol-0-25-mg-com-garantia-internet-no-brasil http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/leflunomida-comprar-en-una-farmacia-online-con-seguridad http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/ticlopidine-250mg-order-can-i-buy-ticlid-cheap http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-viripotens-sildenafil-citrate-mais-barato http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-bisoprolol-5mg-sin-1 http://dmoney.ru/40029/lactamax-order-prescription-where-order-cabergoline-script http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/amoxicilline-clavulanate-bas-prix-internet-rapide-amoxicilline http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-arcolan-200-mg-online-how-can-i-order-ketoconazole http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/order-trandate-online-how-can-i-order-labetalol-in-approved http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-atomoxetina-10-mg-barato http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-danazol-brasil http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/cheap-almaximo-130mg-order-online-can-i-buy-sildenafil-citrate http://www.prds66.fr/profiles/blogs/buy-valacyclovir-cheap-cheap-valacyclovir-generic-cheap http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/jasmine-ethinyl-estradiol-and-drospirenone-comprar-n-o-precisa http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/buy-lamotrigine-25mg-low-price-where-can-i-order-lamictal-quick http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/order-low-price-myambutol-600-mg-myambutol-ups-buy http://socialchangesa.com/blogs/post/49068 http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/comprar-alzim-gen-rico-envio-rapido-rep-blica-federativa-do http://movsam.ning.com/profiles/blogs/virval-500mg-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-paraguay http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/acicox-celecoxib-100mg-comprar-na-internet-pre-o-caixa-celecoxib http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/cetirizina-puedo-comprar-con-seguridad http://flirtfinder4u.com/blogs/post/26414 http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/bon-site-achat-procyclidine-site-fiable-kemadrin-g-n-rique-en

Wiweg57

(Utufe51, 2019.01.30 09:05)

http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/terbinafine-comprar-sin-receta-en-internet-puerto-rico http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/buy-epivir-100mg-low-price-the-price-of-epivir-costco http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=76852&qa_1=inderal-80mg-donde-puedo-comprar-entrega-r%C3%A1pida-venezuela http://bobford.ning.com/profiles/blogs/mirtazapine-comprar-en-farmacia-en-linea-sin-gastos-de-envio-usa http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-sovaldi-sofosbuvir-400-mg-sin-receta-online https://seekspan.com/index.php?qa=122482&qa_1=farmacia-rizatriptan-garantia-comprar-rizatriptan-internet http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/onde-comprar-levofloxacino-maxaquin-gen-rico-entrega-r-pida http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-glustin-pioglitazone-hydrochloride-por-internet http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/aciclovir-800-mg-pas-cher-aciclovir-online-800 http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/tadacip-20-mg-donde-comprar-sin-receta-con-seguridad-panam http://answers.codelair.com/25198/ledipasvir-sofosbuvir-certificada-ledipasvir-sofosbuvir http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/diclofenac-50-mg-moins-cher-en-ligne-livraison-gratuit-voltaren http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-bisoprolol-al-mejor http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/mitrazin-30mg-puedo-comprar-sin-receta-env-o-urgente-estados http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/staxyn-40mg-comprar-de-calidad-panam http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/sur-quel-site-acheter-ondansetron-8mg-pas-cher-ou-acheter-zofran http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/buy-atlagra-where-to-buy-atlagra-vegas http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-erotadil-20-mg-online-how-to-order-tadalafil-in http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/puis-je-acheter-atorvastatine-20mg-acheter-lipitor-usa http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-generico-lizhufeng-famciclovir http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=75533&qa_1=comprar-cefpodoxima-entrega-farm%26%23225-cefpodoxima-receita http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-aripiprazol-sin-receta-en-farmacia-online http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/amlodipina-5mg-como-comprar-mas-barato-ecuador http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-lovegra-sin-receta-online-el-salvador http://answers.codelair.com/28063/dexamethason-o%C3%B9-achat-forum-site-pour-acheter-dexamethason http://www.prds66.fr/profiles/blogs/cloranfenicol-comprar-online-rep-blica-de-chile http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/sildofil-sur-internet-acheter-site-fiable-sildofil-100-en http://divinguniverse.com/blogs/post/89216

Проститутки Краснодара

(Amuelsaiff, 2018.10.13 03:18)

<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд шлюхи в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Недорогие шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/znakomstva/>Секс знакомства Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-irkutska.ru>Проститутки Иркутска</a>
<a href=http://prostitutki-perm.ru>Досуг Пермь</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi>Шлюхи Казань</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/individuals/>Индивидуалки Казани</a>
<a href=http://girls-kzn.mobi/znakomstva/>Секс знакомства Казани</a>
<a href=http://penza-dosug.ru>Шлюхи Пензы</a>
<a href=http://girls-ufa.ru>Проститутки Уфы</a>
<a href=http://girls-msk.ru>Шлюхи Москвы</a>
<a href=http://dosugspb24.ru>Проститутки Питера</a>
<a href=https://top.girls-nsk.ru>Шлюхи Новосибирск</a>

XEvil + XRumer free demo

(MashaPharm, 2017.12.13 13:37)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any antibot protection.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

romantika

(malus, 2013.08.03 20:33)

jó lista,csak már láttam mindet :)

film

(garai timea, 2012.12.17 11:58)

izgalmas


« előző

1 | 2 | 3