Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fufru-divat

2010.11.19

Az a fránya fufru...A nő és az ő frizurája… Érthetetlen a férfiak számára. Persze akad kivétel, de azért Mi, Nők többet foglalkozunk a hajunkkal. És még képesek vagyunk abban is követni a divatot. Amit most el kell felejtenünk az a „teli-frufru”.

Bizony, lejárt a bubi frizura divatja. Nincs több egyenesre vágott frufru. A tépett még megengedett, sőt bizonyos fazonokhoz kötelező is.

 


 
 
 
 

Ennek a viseletnek befellegzett. Nem árt tudni még, hogy a derékig érő pót-haj és a vasaló is mellőzve lesz egy darabig. Amin most érdemes elgondolkozni a fodrászhoz menet, az a fiús, rövid tépett haj és a hosszú hullámos viselet.

 


 
 

Átmenet nincs, a félhosszú haj nem illik a képbe. A rövidnél lehet frufruban gondolkozni, sőt még hosszabb is lehet, mint hátul a haj. A hosszú tincseket érdemes kunkorítani. Egy kicsit romantikus lesz a hatás, de az agyon vasalt hajat úgyis már mindenki unja.


Szóval. Félhosszú kizárva, rövidnél frufru, hosszúnál megszelídíthetetlen, hullámos tincsek. Mindenki döntse el melyik tetszik neki. Ha már a frizura készítésnél tartunk fel lehet dobni egy hajpánttal vagy csattal, ill. egy laza is konty is jól mutat.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.