Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajándékozz horoszkóp szerint!

2010.12.11

 

Ajándékozz a csillagjegyeknek megfelelően!

 

A csillagjegyek meghatározzák az emberek személyiségét, így abban is sokat segíthetnek, hogy milyen ajándékokkal lepjük meg őket. Íme pár tipp, mint adj az ismerőseidnek, családtagjaidnak vagy szerelmednek.

 

Kép: Northfoto

Kos

A kosok nagyon impulzív és aktív életet élnek, így bármilyen ajándék, ami időt spórol nekik, vagy engedi, hogy valamilyen hobbiszenvedélyüket kiéljék, biztosan örömet fog szerezni (például uszodabérlet, számítógépes játékok, vagy egy tollasszett). A jegy szülöttei nagyon játékosak is, ezért például egy vicces társasjátékkal is meglepheted őket. Kerüld az egyszerű, csak kicsomagolást igénylő ajándékokat – a kosok azoknak a meglepetéseknek örülnek igazán, amik az ő részükről is energiabefektetést igényelnek. Így például olyan használati tárgyakat ajándékozz nekik, amiket ők maguknak kell összerakniuk.

 

Bika

A bikák imádják a luxust – ezt tartsd észben, amikor ajándékot vásárolsz nekik; olyan meglepetést válassz, ami akár fizikai, akár szellemi kényeztetést nyújthat. A jegy szülöttei nagyon érzékenyek és érzékiek, ezért például egy ajándékutalvány egy masszázs szalonba jó ötlet lehet. A műveltség is fontos nekik, így egy színházjegy vagy egy belépő valamilyen kiállításra is sikert arathat. Ha pedig végképp nincs ötleted, és közel áll hozzád az illető, egyszerűen menj el vele vásárolni úgy, hogy te fizetsz, vagy adj neki pénzt, amit ő azután arra költ, amire akar.

 

Ikrek

Az ikreknek fontos az intelligenciájuk folyamatos karban tartása, és a látókörük szélesítése, úgyhogy egy izgalmas könyv vagy egy érdekes filmmel tutira örömet szerezhetsz. Fontos nekik a kommunikáció is, így egy határidőnapló, egy telefonos notesz, vagy egy mobiltartó is tuti befutó lehet náluk. Fontos, hogy bármit is adj, legyen változatos – dobd fel a csomagolást, vagy mixelj össze abszolút egymás mellé nem illő ajándékokat, és boldoggá fogod tenni az ikreket.

 

Rák

A rákoknak nagyon fontos a család és az otthon kényelme és nyugalma, így bármilyen háztartással kapcsolatos dolognak örülnek (pl. egy pár házipapucs, egy fotóalbum a közös képeknek). A jegy szülöttei rendkívül érzelmesek, így a szentimentális ajándékokkal is sikert arathatsz – általad készített tárgyak, vagy olyan meglepetések, amik reprezentálják a köztetek lévő kapcsolatot (pl. egy kispárna valami olyan figurával, amiről rögtön te jutsz az eszébe). A rákok imádnak főzni és enni, így bármilyen ehhez fűződő tárgynak (vagy édességnek!) nagyon örülnek.

 

Oroszlán

Az oroszlánoknak fontos, hogy kiélhessék a művészi hajlamaikat, így bármi jó lehet, ami ebben segít nekik – például egy hatalmas csomag, ami tele van hobbi-dekor kellékekkel. Az oroszlánok előnyben részesítik az eleganciát és a finom, ízléses tárgyakat – egy szép üvegváza, egy csinos ékszer, vagy egy belépő az operába remek ajándék lehet.

 

Szűz

A szüzek is a finom elegancia hívei, és fontos nekik a rendezettség; egy ízléses otthoni dekorációval nem lőhetsz mellé. A jegy szülöttei szeretik, ha nemcsak az otthonuk, de egész életük rendezett, így egy határidőnaplóval, vagy szép asztali naptárral is örömet okozhatsz nekik. A szüzeknek fontos a megjelenés, így egy fitnessz-bérlet, vagy egy ajándék hajvágás is jó meglepetés lehet. Imádják a természetet és az állatokat – egy kiskutya, vagy a már meglévő háziállatuknak valami aprósággal tutira belopod magad a szívükbe.

 

Mérleg

A mérlegeknek rendkívül fontosak az emberi kapcsolatok, így bármilyen olyan tárgy, ami a hozzád fűződő szeretetére emlékezteti őt, remek ajándék lehet (pl. egy közös fotó egy csini képkeretben, vagy egy teljes fotóalbum tele közös emlékekkel). A jegy szülötteit nagyon érdekli mások élete, így például egy híresség önéletrajzi könyve is jó ötlet lehet. A mérlegek, csakúgy mint a bikák, nagyon érzékiek, így náluk sem vallasz kudarcot egy masszázzsal.

 

Skorpió

A skorpiók szeretik az izgalmakat és a rejtélyeket, így egy jó kriminek (akár könyv, akár film) mindig örülnek. A jegy szülötteiben nagy a versenyszellem, így sporteszközöket vagy vicces társasjátékokat is örömmel vesznek. A skorpiók is nagyra értékelik a kézi készítésű meglepetéseket, főleg ha az kényezteti is őket – egy handmade ékszerszett, egy általad kidekorált üvegbe öntött fürdősó, vagy egy szépen kidíszített jegyzetfüzettel nagy sikert arathatsz.

 

Nyilas

A nyilasoknak nagyon fontos a tájékozottság és a műveltség, úgyhogy ha örömet szeretnél szerezni nekik, olyan dologgal lepd meg őket, ami „tanító" jellegű – például egy ismeretterjesztő könyv vagy DVD, vagy előfizetés egy tudományos újságra. A jegy szülöttei igazi felfedezők, úgyhogy egy közösen megszervezett túrával, vagy egy múzeumi belépővel is meglepheted őket. A nyilasok imádják a nevetést, így egy jó vígjátékkal vagy egy vicces könyvvel sem nyúlhatsz mellé.

 

Bak

A bakok fő célja, hogy elérjék az eléjük kitűzött célokat, emiatt rendkívül rendszeretők és mindent jó előre megterveznek. Bármilyen praktikus ajándéknak örülnek, ami segítheti őket ebben – határidőnapló, egy nyakkendő/sál az elegáns megjelenéshez, vagy valamilyen finom kiegészítő (mandzsettagomb, ékszerek). A bakok hajlamosak a túlzott fegyelemre, így megpróbálhatod az ellenkezőjét; olyan ajándékkal lepd meg őket, amik a mindennapos robotolás helyett kényeztetik őket – belépők valamilyen rendezvényre, testápolók, vagy ajándék jegy egy gyógyfürdőbe.

 

Vízöntő

A vízöntők imádják az előrelépéseket és a technológia nyújtotta kényelmet, így bármilyen elektronikus eszköznek örülnek, ami megkönnyítheti a mindennapjaikat. Imádnak új dolgokat megismerni, így a könyv vagy múzeumjegy nekik is jó ötlet lehet. A lényeg, hogy még az egyszerűnek tűnő ajándékokat is újszerűen tálald – például ha faliórát veszel, válassz olyat, amin van valamilyen extra funkció, vagy dekoráld ki te magad valami extravagáns módon.

 

Halak

A halak imádnak mindent, ami elszakíthatja őket a valóságtól – illúziók, művészet, érzelmek, dráma... mind kulcsfontosságú részei az életüknek. Egy színházjegynek vagy egy költészeti könyvnek biztosan örülnek. A halak szeretik a stresszt valamilyen mozgásformával levezetni – egy uszodabérlettel nem foghatsz mellé. Mivel a halak fő eleme a víz, bármilyen ehhez kötődő tárgyat nagyra értékelnek – fürdőolaj, búvárszemüveg, vagy pecázáshoz szükséges kellékek... a lehetőségek tárháza végtelen!