Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári horoszkóp-2011

2011.05.29

 

Nagy nyári horoszkóp

Csekkoljátok, hogy a csillagjegyetek szerint milyen nyárra számíthattok!

Kép: Northfoto

Kos

Kövesd az ösztöneidet, és tedd azt, ami neked jó - a családod és a barátaid támogatni fognak ebben. A szerelmi életed hullámvölgyes lesz: júniusban forró kalandokra számíthatsz, de júliusban egy kicsit kihunyhat a tűz. Augusztusban aztán lehet, hogy egy régi szerelem újra felbukkan. Sokat fogsz utazni, szinte jelmondatodnak tekinted, hogy 'Légy nyitott a világra!'.

Bika

Nem a mennyiség, hanem a minőség lesz számodra a legfontosabb mind a nyaralásnál, mind a szerelmi életedben. Inkább kevesebb dologba vágsz bele, de az olyan lesz, amire egész életedben emlékszel majd. Párkapcsolati téren augusztus lesz kifejezetten izgalmas - tele leszel potenciális pár-jelöltekkel, akik közül kedvedre válogathatsz.

Ikrek

Kicsit döcögősen indulhat a nyarad, de június közepére nagyon felpörög majd az élet. Sok új emberrel ismerkedsz meg a nyaralás, vagy a nyári munka során, akikkel a későbbiekben is remek lesz a kapcsolatod. Ez a nyár a flört jegyében telik majd el - sok partnerrel ősszeszűrheted a levet, és lehet, hogy olyasvalaki is az utadba akad, akivel hosszútávon is jól meglesztek.

Rák

Tele leszel energiával és lelkesedéssel az élet minden területén. Lehet, hogy munkát vállalsz, vagy találsz egy új hobbit, amit szívvel-lélekkel imádsz, és a párkeresésben/szerelemben is százszázalékosan teljesítesz. Augusztusra kicsit elfáradhatsz a nagy pörgésben - ha teheted, ezt az időszakot válaszd arra, hogy elmenj valahová pihenni.

Oroszlán

Egész nyáron szórakozni fogsz, ha jól kihasználod a kínálkozó lehetőségeket. Ha nyári melót vállalsz, az sem lesz robotolás - olyan lesz inkább, mintha osztálykirándulnál. Sok időt tölts a haverokkal - bulizzatok, menjetek el közösen nyaralni, és érezzétek jól magatokat! Szeptembertől nehéz időszak vár rád, úgyhogy jól teszed, ha a nyári hónapokat a pihenésre és az energiagyűjtésre fordítod.

Szűz

Idén nyáron legyél egy kicsit önző, és ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit és hogyan csinálj. Minden alkalmat használj ki arra, hogy kényeztesd magad, és ha kopogtat az ajtódon a szerelem, tárt karokkal fogadd. Júliusban nagyon felpezsdülhet az életed, és egy olyan embert sodorhat az utadba a Sors, akivel mély, őszinte és harmonikus párkapcsolatot alakíthatsz ki.

Mérleg

Te leszel a nyár sztárja! Bárhová is menj, te leszel a figyelem középpontjában mind a haverok társaságában, mind pedig a társkeresésben. Nem lesz olyan buli, ahol ne lennél ott, és annyira elemedben leszel, hogy a környezeted csodálni, sőt akár irigykedni is fog rád. De azért figyelj arra, hogy egy kicsit pihenj is. Augusztusban tölts pár napot egyedül, hogy újra regenerálódhass az őrült partik után.

Skorpió

Sok olyan dolog történhet veled, ami életre szóló emlékeket és tanulságokat szül. Benne leszel néhány keményebb buliban, ami miatt könnyen lehet, hogy meggyűlik a bajod a családoddal vagy a pároddal. A legfontosabb feladatod az, hogy megtaláld az arany középutat az izgalmak és a józan ész között. Úgy is jól érezheted magad, hogy közben nem csinálsz semmi botrányosat.

Nyilas

A nyár a kalandok évszakja, így ne otthon ülj, hanem csomagolj és fedezd fel a világot! akár a családoddal, akár a haverjaiddal vagy a pároddal indulj nyaralni, biztos lehetsz abban, hogy remekül telik majd az idő. Sok újdonsággal ismerkedhetsz meg, amik lehet, hogy segítenek abban is, hogy jobban megismerd önmagad, és világosabban lásd, hogy milyen célok vezérelnek az életben.

Bak

Ez a nyár a szerelemé, de vigyázz! Tele leszel hódolókkal, ám ne mondj igent az első embernek, aki érdeklődést mutat irántad. Ha vannak elvárásaid, akkor ne add alább, és várj addig, amíg egy olyan valakivel nem találkozol, aki megfelel nekik. Nagy esélyed van rá, hogy július végén megtaláld az igazid - csak légy türelemmel!

Vízöntő

Egész nyáron a haverokkal lógsz majd, ami nem baj, hiszen így csak még jobban megerősítheted a barátságotokat. De azért ügyelj arra, hogy a családodra és a párodra is maradjon időd. Június lesz a legpörgősebb hónap, aztán július és augusztus során szépen lecsendesedik minden, és a partik után végre pihenhetsz is majd egy kicsit.

Halak

Júniusban koncentrálj a családodra, aztán mehet az ereszd el a hajamat! Sok új emberrel ismerkedhetsz meg, és még az is lehet, hogy a szerelmet is megtalálod egy felbukkanó régi ismerős személyében. Legyél nyitott az újdonságokra, és mindig állj startra készen, hogy ha megcsörren a telefon, csak a táskádat kelljen felkapnod.