Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Exkluzív interjú Selena Gomezzel

2010.11.20
Selena Gomez interjút adott Magyarországon, amikor itt forgatta a Monte Carlo című filmjét. Az interjúban főleg a már mostanra aranylemez, Kiss and Tellről, a dalairól és a fellépésekről kérdezték Miss Gomezt.


Exkluzív interjú Selena Gomezzel

Színész, divattervező… és most énekes! Van bármi, amihez Selena Gomez nem ért? Most Selena beavat minket a kedvenc felvételein keresztül a titokba, amelynek nagyszerű hangját köszönheti –  ami nem más, mint az olíva olaj! Selena Gomez a Disney Csatorna sztárja, jelenleg a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban játszik.

–  Izgatott vagy az első albumod kiadása miatt?
–  Ha zenész vagy, mindig izgulsz, amikor megjelenik a lemezed. A zene nagy szenvedélyem, megőrülnék, ha nem lenne jelen az életemben. Az album mintegy másfél év alatt készült el, rászántam ezt az időt, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle.

–  Van kedvenc számod a Kiss and Tell című lemezeden?
–  Azt hiszem, a Naturally az a szám, amely számomra a legkülönlegesebb, mert ez volt az utolsó, amely az albumba került, és ez sok ajtót megnyitott előttem. Valójában majdnem nem raktam fel a lemezre. Úgy éreztem, nem illik a többi számhoz, és egy kicsit érettebbnek hangzott, mint amilyen akkor én voltam. De a producerek meggyőztek arról, hogy vegyük fel. Mikor elkészült, rájöttem, hogy nagyszerű üzenetet hordoz az önkifejezésről, és a mások iránti érzelmekről, úgyhogy tökéletesnek tűnt.

–  Amikor dalt írsz, hol kezded?
–  Mindenképpen olyan témához nyúlok, aminek köze van az életemhez, illetve amelyeket megéltem, vagy ami megtörtént egy közeli hozzátartozómmal. De ha hallok egy jó történetet, arról is írok. Legtöbbször tehát valami személyes dolog inspirál.

–  Előfordul, hogy nem sikerül az írás?
–  Ó, hogyne! Van, hogy valamiről gondolkodom, le szeretném írni, de nem sikerül. Ez nagyon frusztráló! Ha ez történik, általában lerakom, zenét hallgatok, vagy mással foglalkozom, és visszatérek az íráshoz később.

–  A legtöbb dalod a szerelemről szól és persze a fiúkról…
–  Igen, ez a téma foglalkoztatja leginkább a tinédzsereket. Valójában ez a legfontosabb dolog az egész világon. Azért írok ilyen dolgokról, mert fontos a rajongóimnak, hogy azonosulni tudjanak a zenémmel.

–  Mikor vagy idegesebb, ha énekelsz vagy ha játszol?
–  Mindkét esetben. Azt gondolom az idegességnek valójában jótékony hatása van. Szeretem, ha izgulok, legalábbis jobb, mintha valaki felmegy a színpadra és álcázni próbálja magát. De már megszoktam, hogy kamerákkal és nagy személyzettel dolgozom a műsorokon, utána meg ezrek előtt szerepelek. De ők mind rajongók és így állandó kapcsolatba kerülök velük.

–  Van valamilyen forgatókönyv, rutin, ami szerint elkészülsz, mielőtt színpadra mész?
–  Igen, olívaolajat iszom. Ez a leggusztustalanabb dolog a földön, de jót tesz a toroknak, így elkortyolom. Színpadra lépés előtt pedig a bandámmal énekes bemelegítést tartunk, aztán táncolunk. Ezután összetesszük a kezünket, és elmondunk egy kis imát.”

–  Van listád őrült dolgokról, amelyekre a színfalak mögött szükséged van? Macskák? Fehér liliomok?
–  Nem, semmi különös. Némi tea, és általában citromot és savanyúságot eszem. Nagyon szeretem a sós és savanyú dolgokat, és jó érzés, ha nálam van a kedvenc csizmám. Ez nagyon fontos, mert minden fellépésemen viselem. Még nem estem el benne, szerencsés darab.

–  Aggódsz, amikor valami kínos történik a színpadon?
–  Ó, igen, mindig, mert felkerül a YouTube-ra, és lehetőségem sincs, hogy elfelejtsem. Korábban elfelejtettem a dalaim szövegét. De ez rendben van, amikor a barátaiddal vagy. A rajongóimat úgy tekintem, mint a barátaimat, ezért csak nevetek a bakijaimon.

–  Énekelsz a zuhany alatt és a ház körül?
–  Igen, szeretem a zenét, és nagyon rossz, ha nem hallgatok zenét. Folyamatosan hallgatnom kell valamit, és mindig dalok járnak a fejemben. Csodálatos, hogy mindenre van valamilyen zene.

–  Legjobb barátnők vagytok Taylor Swifttel. Ad neked tanácsot?
– Igen, nagyon támogat, ezért egyértelműen neki szenteltem az albumot. Elmondta mely számok működhetnek magukban, önálló albumként. Nagyon jó füle van ehhez. De általában igyekszünk nem beszélni munkáról, ha szórakozni megyünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.