Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ke$Ha - Lehányta Paris Hiltont

2010.11.20

Ke$Ha - "Lehánytam Paris Hiltont!"

Vadabb, mint P!nk, lököttebb, mint Katy Perry, és még Lady GaGánál is feslettebb! Ke$Ha (23), a popipar legújabb "rossz kislánya" Párizsban adott interjút a 100×Szépnek.

AGRESSZÍV, SZEXI, KIHÍVÓ, SZEMTELEN: Ke$Hának sokféle arca van. "Engem senki sem tud kicsinálni"-állítja magáról.

 Csinos, szőke, pimasz, őrült és a Tik tok című kislemezével, valamint az Animal című debütáló albumával szinte a világ minden részén vezeti a slágerlistákat. A lány neve Kesha Rose Sebert, 23 éves, a dalait ő maga írja. Stílusában és zenéjében mintha egyesítené P!nk, Katy Perry és Lady GaGa minden tulajdonságát. Nem csoda, ha az új "rossz kislány" berobbanása alaposan felkavarta a popbizniszt.

- Animal, vagyis Állat: ez a címe az első albumodnak. Te milyen állat szeretnél lenni?

Ke$Ha: - (nevet) Mostanában úgy érzem magam, mint egy narvál. Rá is rajzoltam filccel az alkaromra ezt a tengeri állatot. Így néz ki ez a két-három méteres szörnyeteg, fején a hosszú, hegyes szarvval. A narvál a tenger egyszarvúja! Én is különleges és veszélyes vagyok, is imádom a vizet. A búvárkodás a kedvenc hobbim.

- A Tik Tok szövegéből kiolvasható, hogy nagyon szeretsz bulizni!

Ke$Ha: - Így van! Ha akarnám, se tudnám letagadni. Senki sem akkora partiarc, mint én!

- Neked mi kell a tökéletes bulihoz?

Ke$Ha: - Rengeteg whisky, kilónyi konfetti, és női ruhába bújt szakállas pasik. Rá vagyok kattanva a nagy körszakállas fazonokra!

- Ezek szerint álmaid férfija nagydarab, hosszú szakállú férfi, aki imádja a női ruhákat?

Ke$Ha: - (nevet) Pontosan!

- Jársz most valakivel?

Ke$Ha: - Nem, épp szingli vagyok. Jelenleg nincs olyan pasi, akire ráizgulnék, ás amúgy sincs annyi időm, amennyi egy kapcsolat felépítéséhez kellene. Az exemnek jó nagy szakálla volt, nem volt éppen sovány sem, de soha nem vett fel női ruhát.

- Szeretsz flörtölni?

Ke$Ha: - Hogyne, ráadásul elég direkt módon. De a legtöbb pasit megijesztem, ezért nem is mernek kikezdeni velem. Kár, pedig szeretem, ha próbálkoznak nálam. (nevet)

- Nem vagy egy önbizalom-hiányos alkat...

Ke$Ha: - De nem ám! Én kerek perec kimondom, amit gondolok. A céltudatosságom el is rémíti a férfiakat. Vad vagyok. A pasinak magabiztosnak kell lennie, hogy kezelni tudjon.

- A nevedben az s betű dollárjel alakú. Ennyire pénzsóvár vagy?

Ke$Ha: - Dehogyis, ez marhaság! A boldogsághoz, és hogy jól érezd magad, nem kell se pénz, se folytonos vásárlás. Tinédzser koromban jegy nélkül lógtam be a koncertekre, így voltam például Prince, vagy P.Diddy show-ján. imádtam tiltott dolgokat csinálni. Volt olyan is, hogy elemeltem ezt-azt a boltból.

- 2005-ben napokig nálatok forgatott Paris Hilton és Nicole Richie. A ti házatokban játszódott sorozatuk, a The Simple Life. Mesélj erről egy kicsit!

Ke$Ha: - Anyám látott egy hirdetést az újságban, az volt benne: "Tévés produkcióhoz excentrikus családot keresünk." Akkoriban még anyuval és a tíz éves öcsémmel laktam a tennessee-beli Nashville-ben. Anyu úgy gondolta, nincs nálunk őrültebb család, hát felhívta őket, akkor derült ki, hogy a The Simple Life-ról van szó. Pár hét múlva beköltözött hozzánk a tévéstáb.

- Jól elvoltál Nicolelal és Parisszel?

Ke$Ha: - Mindketten nagyon kedvesek, de azért nem lettünk barátnők. Paris jót tett a karrieremnek. Bár mostanában nem nagyon áll szóba velem...

- Miért, mi történt?

Ke$Ha: - A forgatás végeztével Paris, Nicole és a stáb tartott egy fergeteges búcsúbulit. Totál benyomtam, és amikor rosszul lettem, lehánytam Paris ruháját. Olyan dühös lett, hogy sírni tudott volna. Bocsi, Paris, nem volt szándékos! Legközelebb, ha találkozunk, te hányhatsz le engem! (nevet)

- Mi a mottód?

Ke$Ha: - Anyám azt szokta mondani: "Ha igazán akarsz valamit, ne lazíts, amíg meg nem szerzed. A >>nem<< nem válasz!" Én is így gondolom. Eszerint élem az életem, és eddig elég jól boldogultam, nem?

 

Stílustippek Ke$Hától!

A vagány énekesnő az őrült stíluának titkait is elárulta.

- Honnan szerzed ezt a rengeteg különféle kiegészítőt?

Ke$Ha: - Egy csomó gyűrűm pénzbedobós cukorkaautomatákból származik. Az utazásaimról is sokfélét hoztam. Peruból például van egy olyan gyűrűm, amin igazi bogár van.

- Mi alapján állítod össze a ruhatárad?

Ke$Ha: - Szeretem keverni a stílusokat és a ruhákat. Például simán felveszek valami hétköznapi cuccot anyu egyik régi göncével. Sosem vagyok "élére vasalt", és kiöltözni sem szeretek. Csak az érdekel, hogy amit csinálok, hiteles legyen. Nagyon fontos: nem kell, hogy a divat sokba kerüljön. Ez az egyik elvünk a csajokkal: ahhoz, hogy menők legyünk, nincs szükségünk drága dizájner cuccokra!

- Hol szoktál vásárolni?

Ke$Ha: - Sokat járok turkálókba. Vagy a bátyám ruháit hordom. Ez a póló is az övé, ami épp rajtam van. De ha látok valami cool cuccot, ami neki való -legutóbb például San Franciscóban-, akkor megveszem.

- Kit tartasz igazán stílusosnak? Van példaképed?

Ke$Ha: - Ami a divatot illeti, szerintem Keith Richards cool, meg így, női szemmel nézve is!

- Mi van most a táskádban?

Ke$Ha: - Csomó kacat: szemhéjtus, mobil és töltő, napszemüveg, igazolvány. IPodom nincs.

 

NÉVJEGY:
Kép

Keresztnév: Kesha Rose
Vezetéknév: Sebert
Születésnap: 1987. márc. 1.
Születési hely: Van Nuys, Kalifornia, USA
Hajszín: szőke
Szemszín: kék
Magasság: 175 cm
Súly: 61 kg
Hobbi: búvárkodás, bulizás

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.