Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


?Szemöldökkiszedés?

2010.11.19

 ?Szemöldökkiszedés?A szemöldökkiszedés

http://www.ld50.hu/vu/blog2004jul/eyebrow.jpg

Hogyan szedjük ki a szemöldökünket? Erre a kérdésre egyszerű a válasz, de betartása annál fontosabb, hiszen maradandó károkat is okozhatunk magunkban egy aprócska csipesz segítségével. Az eszközök, amikre szükségünk lesz, egy hidratáló krém, egy olyan tükör, amit nem kell tartani, és egy szemöldökcsipesz. Utóbbi akkor jó, ha nem hajlik, és jó erős, mert különben fájdalmas, és nehéz lesz a folyamat.

Mielőtt belefognál, leírok egy meglehetősen fontos, és utólag szinte helyrehozhatatlan dolgot: a szemöldöknek van egy fő vonala. Ha ebből tépsz ki, az már soha nem fog visszanőni! Nagyon vigyázz vele!

Ha megvannak a kellékek,akkor hidratáld a szemöldököd alatt lévő bőrt, hogy megpuhuljon! Ha beszívódott a krém, akkor mosd le a maradékot, hogy ne csússzanak a szálak, majd hozzá is láthatsz. 

http://www.natur-med.hu/kepek/3arc.jpg

Először szedd ki az összeset, ami az orrod fölött van, majd jöhet a vékonyítás. Általában a fő vonal az elburjánzott szemöldök felső részében van. Felismerhető arról, hogy sűrűbb, és sötétebb színű, mint máshol. Az alatta lévőeket ne egyesével húzd ki, hanem 3-at, 4-et fogj meg egyszerre! Így sokkal gyorsabb, rövidebb ideig tart a kínzás. A szál irányával párhuzamosan húzd, így kevésbé fáj, és könnyebben is kijön.

A fő vonal fölött már nehezebb dolgod lesz, de van, akinek ott nincs is több szál. Ők át is ugorhatják ezt a bekezdést . Tehát ha van ott is szál, akkor egyenként húzogasd ki, és közben nagyon ügyelj arra, hogya vonalon kívül haladj, és hogy szimmetrikus legyen a másik szemöldöködre!

A szedéssel már készen is vagy. Fésüld át egy szemöldökfésűvel, és barna szemöldökceruzával húzd ki, de úgy, hogy halvány vonalakat, szálanként! Így sokkal természetesebb lesz!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.