Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyiségedről árulkodik az arcformád!

2010.11.20

 

Személyiségedről árulkodik arcformád!
Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Négyszögletes, hosszúkás, szögletes vagy éppen kerek arcod van? Nem is gondolnád, mennyi mindent elárul személyiségedről, munkastílusodról és magánéletedről az arcformád - összegyűjtöttük neked a legfontosabb tudnivalókat a leggyakoribb arcformákról és a hozzájuk tartozó személyiségjegyekről!

Ugye veled is előfordult már, hogy valakiről első látásra megmondtad, hogy nyitott vagy zárkózott jellem, szeret-e ábrándozni, vagy éppen ellenkezőleg, mindig két lábbal a földön áll? Az arc sok mindent elárul tulajdonosáról – lássuk, mit érdemes megfigyelned!

Négyszögletes arc

Széles az állad, kiállnak az arccsontjaid, az arcformád pedig négyszögletes? Akkor nem kell túl sokat tenned azért, hogy megszerezz egy új állást vagy becserkészd a kiszemelt pasit – lendületes és energikus vagy, egyszerűen mindenkit magával sodor a lelkesedésed és a soha el nem fogyó energiád, rendszerint te vagy a társaság középpontja! Amit egyszer elhatároztál, abból nem engedsz, legyen szó karrierről, családról vagy párkapcsolatról: harcolsz a céljaidért, és nem veszi el a kedved egy-egy visszautasítás sem! 
Tipp: néha azért állj meg egy pillanatra, és ne csak a saját céljaidra és kívánságaidra összpontosíts - próbáld figyelembe venni a szeretteid, a pasid vagy éppen a munkatársaid véleményét is!

Háromszög vagy szív alakú arc

Mindened a zene, a képzőművészet és az irodalom - a háromszög vagy szív alakú arc a fiziognómia elvei szerint egyértelműen arra utal, hogy közel állnak hozzád a művészetek, imádsz alkotni, rendkívül kreatív vagy! Órákig képes vagy a kedvenc verseidről, festményeidről vagy zenekarodról beszélgetni, ezért bár nem te vagy a társaság középpontja, mindenki szívesen van veled - hiszen meghallgatod mások problémáit, könnyen bele tudod magad élni a helyzetükbe, empatikus és segítőkész vagy!
Tipp: ha megtaláltad a neked való hivatást, légy elégedett, ne hagyd, hogy az önbizalomhiány megkeserítse a mindennapjaidat! Tudatosan fejleszd önmagadat: rázd le magadról a döntésképtelenséget és a folytonos belső vívódást!

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerek arc

Te vagy a társaság középpontja, mindenkit megnevettetsz, és bármilyen helyzetben képes vagy magad jól érezni - ha kerek az arcformád, nem sokat aggodalmaskodsz a jövő miatt, sokkal inkább a jelent élvezed ki, amennyire csak lehet! Ritkán látnak szomorúnak, ugyanis mindenben meglátod a jót, optimizmusodat szinte semmi sem tudja letörni: ráadásul folyamatosan körül vagy véve barátokkal, nyitott és közvetlen személyiséged ugyanis csak úgy vonzza az embereket!
Tipp: időnként lassíts le, és koncentrálj a szeretteidre - törődj velük többet, vigasztald meg őket, ha valamilyen problémájuk van, és még akkor is maradj velük, ha már égsz a vágytól, hogy belevesd magadat a következő nagy buliba!


Hosszúkás, ovális arc

Ha ovális, esetleg hosszúkás arcod van, nehezebben oldódsz fel idegenek társaságában – időre van szükséged ahhoz, hogy kibontakozz az emberek előtt! Emiatt sokan távolságtartónak, kimértnek hisznek, pedig a régi barátaiddal nagyon jó kapcsolatot ápolsz, ők bármikor számíthatnak rád! A munkádban kitartó vagy, nem adod fel rögtön, ha valamilyen sikertelenség ér: a tudatos, maximalista külső mögött azonban sérülékeny, érzékeny belső rejlik!
Tipp: könnyen megsértődsz, ezzel pedig nagy fejfájást okozol a pasidnak, a családtagjaidnak és a munkatársaidnak - mielőtt mindent a szívedre vennél, gondold át, vajon tényleg meg akart bántani téged a másik, vagy csak egy ártatlan poénról volt szó?

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.