Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi farmertrend

2011.04.16

 

Tavaszi farmertrend

2011 tavaszán nem csak a klasszikus kék, fekete és szürke farmerek lesznek divatban, hanem a nagyon világos színűek is. A fazonokban hódít a cső-, bő- és a szakadt farmer, valamint a zsebnélküli fazonok. Lássuk egy kicsit részletesebben!
 

 

Skinny farmer
Idén is divatban maradnak a skinny farmerek, most a magas derekú, feszes fazonok kerülnek előtérbe. Viseld magassarkú cipővel, s igazán nőies leszel benne!
 

 

 


Farmer short
Ha a lábad hosszú és vékony, vétek lenne takargatni! Kapj fel egy rövid farmert, s vonulj végig benne az utcán – nem lesz olyan szempár, ami nem tekint rád. Ha nem találod elég magasnak magad, egy magassarkú cipővel hosszíthatod a lábaidat.

Középhosszú farmer
A molettebb lányok a középhosszú farmerek mellett tegyék le a voksukat, mert ezek a fazonok nagyon jól elrejtik a problémásabb combot. Trendi idén a rojtos és a felhajtott farmer, nyugodtan válaszd azokat is.
 


Csőfarmer
Kényelmes, praktikus és hihetetlenül slankít! Mindenki számára előnyös, de főként a ducibb lányok fogják kiélvezni áldásos hatását. Egy klasszikus csőfarmer elegáns és sportos cipővel is tökéletes.

Bő farmer
A bőszárú nadrágok magasított derékkal munkába és hétköznapra is ideálisak. Magassarkú vagy balerinacipővel is hordatod. Ha alacsony vagy, az előbbit válaszd, ha pedig van némi súlyfelesleged, A-vonalú szabása legyen a nadrágnak.
 Mintás farmer
Idén tavasszal újra divatba jön a virágmintás farmernadrág. Arra figyelj, ha ezt választod, a felsőd egyszínű legyen!

Háromnegyedes farmer
Optikailag nyújtja a lábat, ezért a ruhatárad egyik alapdarabja lehet idén nyáron. Modern megjelenést kölcsönöz, viselheted sportcipővel, balerinacipővel, de akár tűsarkúval is.

Full farmerben
Újra divat lesz tetőtől talpig farmerben járni. Az együttesben a nadrág legyen mindenképpen feszes, a felső lehet ujjatlan vagy dzseki, az időjárásnak megfelelően.