Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek minden alakra!

2010.11.20

Tippek minden alakra!

 

"Alacsony vagy, kicsi a melled, vagy netán széles a csípőd? Semmi gond! Nincs szükséged tökéletes alakra ahhoz, hogy az előnyös tulajdonságaidat hangsúlyozd."

 

 

SZÉLES CSÍPŐ 

Alakod: körteforma. A felsőtest viszonylag vékony a kissé hangsúlyos, széles csípő mellett. Elölről és oldalról nőiesen kereknek látszol. Sztárok hasonló alakkal: Jennifer Lopez, Mariah Carey, Beyoncé Knowles. 

A széles kivágású felsők egyensúlyt biztosítanak a felső testrész és a csípő között, mivel jobban kihangsúlyozzák a vállakat. Egy csillogó minta pedig még jobban eltereli a pillantásokat a nem kívánt felületekről. A hajszálcsíkos nadrág karcsúsít! A levegős felsők tompítják az alsó és a felső testrész közötti különbségeket. A nadrág enyhén emelt, ettől a medence nem látszik olyan szélesnek, a lábak pedig kissé hosszabbnak tűnnek. 

Öltözködési tippek: egy hangsúlyos kivágás szélesíti a vállat, és így kiegyenlíti a csípőt. A túl szűk naci neked nem ajánlott. Szuper megoldás a hosszú, egyenes szárú nadrág, a koptatott farmerek, a sötét színek és a hajszálcsíkok. Az A alakú szoknyának köszönhetően a csípő nem látszik olyan szélesnek! A szolid színek a nyerők, de ne használj fodros vagy hálós szoknyákat!

 

 

KIS MELL, EGYENES DERÉK 

Alakod: egyenes forma. A kissé fiús fazonnál a váll és a derék egy vonalban helyezkedik el. A derékméret csak pár centivel tér el a csípőmérettől, a mell kicsi. Sztárok hasonló alakkal: Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Avril Lavigne 

A mintás top a cipzárakkal és az egyenes szabású kabát abszolút feldobja a kis melleket. A redőzött szoknyában szélesebbnek látszik a derekad. Egy derékig érő felsőben nőiesebbnek látszol, és a felirat teltebb felsőrészt sejtet. A nadrág varrásai formásabbá varázsolnak, az övtől pedig nőiesebbnek tűnik a derék. 

Öltözködési tippek: a derékig érő felsők nagy mintákkal, nyomatokkal, fodrokkal, redőzésekkel, csavarásokkal és puff-ujjakkal nőiesen mutatnak. A lényeg a teltebb hatás! A vékony, egyenes lábakra felvett nadrágon még hangsúlyosabbak az óriási minták. A különböző varrások és kiálló zsebek hasonló hatásúak. Fodrok, hálók a nőies formákért: a csípőszoknya eltereli a figyelmet az egyenes derékról, és jótékonyan megemeli az esetleg laposabb hátsó felet is. 

 
KICSI ÉS TÖRÉKENY 

Alakod: jó arányok. A magasság 160 centi vagy annál kisebb. Az alakkal semmi probléma, de nem árt, ha kicsit magasabbnak látszol minden helyzetben. Sztárok hasonló alakkal: Kylie, Xtina, Judy. 

Az egyszerű, keskeny felsők tuti befutók, a nagy minták viszont nem szerencsések. Ideálisak a miniszoknyák. El a kezekkel az XXL-es ruhadaraboktól, azokban még apróbbnak látszol! A csíkos blúz nyújtja a testet! A nadrágoknál tekints el a nagy mintáktól és feltűnő koptatásoktól! 

Öltözködési tippek: az apró részletek - fodrok, redőzések, kis minták - remekül állnak neked, mert nem a "nagyságot" fejezik ki. Sötét, egyszínű vagy csíkos nadrágokba bújj, melyeknek egyenes vagy enyhén bő a szára: ez nyújt! A 7/8-os nacikat csak magas sarkú csizmával viseld. A miniszoknya - akár egyenes, akár rafinált kiegészítőkkel díszített - hatalmas siker lehet, ha szép a lábad. A térdig érő szoknyáktól, zsebektől azonban óvakodj! 

 
RENDKÍVÜL NŐIES 

Alakod: kerekded. Elölről és oldalról is kerek vagy. Puha vállvonal, keskeny derék, kerek csípő. A fenék és a mellek hangsúlyosak, erősek. Sztárok hasonló alakkal: Kelly Osbourne, Drew Barrymore, Pink. 

Egy sötét színű szellős blúz leplezi a kerek formákat. A V-kivágás és a lánc eltereli a figyelmet. Az egyenes szárú farmer egyszerűen szuper! A szexis, derékben karcsúsított dzsekiben vékonyabbnak tűnsz. Alá V-kivágású felsőt húzz. A megkötős, bő szárú nadrág elrejti a problémás területeket. A magas sarok nyújt! 

Öltözködési tippek: karcsúsított, de lazán ülő topokban jól mutatsz, a túlságosan bő felsőket viszont kerüld! A mély kivágás előnyös! A csípőnadrágokról mondj le, egy magasabban ülő nadrág előnyösebb. A sötét árnyalatok, az egyenes, laza vonalak nyújtják a lábad. Csak bátran a szoknyával! De a fodrokat és az egyéb játékos kiegészítőket felejtsd el! A térdig érő és egyenes szabású szoknyák valók neked. A zsebek mindig laposak legyenek. A minit azonban el kell felejtened!

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.